;

Yleisö- ja yritystilaisuudet

“Riemurinne tekee juhlastanne tilaisuuden!”

Riemurinne on järjestänyt jo vuodesta 2006 lähtien erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia – seuraavaksi kenties Sinun tapahtumasi? Kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksen kick off -tilaisuudesta perhejuhliin ja konserttisalikeikasta festivaalien kautta pikkujouluihin on yhteydenottopyyntöäsi vaille valmis! Tapahtumissa voimme hoitaa myös osan tekniikasta tai esimerkiksi VIP-osaston viihtymisestä vastaamisen. Sinä saat keskittyä vieraidesi kanssa nauttimaan tilaisuudesta!

Monenlaiset tapahtumat rutiinilla

Riemurinne toteuttaa teknisesti yleisö- ja yritystapahtumat niiden koosta riippumatta. Muutaman hengen yritystilaisuudesta tuhatpäisen yleisön festivaaliin räätälöimme ja toteutamme tapahtumat aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Useimmiten ylitämme odotukset positiivisesti, ammattitaitoisen henkilökunnan sekä modernin kaluston ansiosta.

Päivittäin palvelemme asiakkaitamme, jotka ovat tilanneet palveluitamme ja laitteitamme mm. seuraavanlaisiin tilaisuuksiin: yleisö- ja yksityistilaisuudet, perhejuhlat, häät, gaalat, yritysjuhlat, pikkujoulut, messut, kick offit, promootiot, lanseeraukset ja ulkoilmatilaisuudet. Toimialueemme on pääsääntöisesti Pirkanmaa, pääkaupunkiseutu ja Suomi, mutta on Riemurinteellä ollut tilauksia myös Itämerellä sekä Pohjois- ja Baltianmaissa.

“Meidän juhlissamme teidänkin vieraanne viihtyvät!”

Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa tapahtumasi onnistumisen. Erikoisetkin toiveet toteutamme raudanlujalla rutiinilla ja kauttamme löytyy myös eri alojen esiintyviä taiteilijoita. Tarvitessasi myös kuvaajaa (hääkuvaus, yleisö- ja keikkakuvaus sekä videointi…), muista mainita siitä Riemurinteelle! Mahtavien yhteistyökumppaniemme kanssa tämäkin puoli hoituu luontevasti.

“Lopputulos on priimaa!”

Tapahtumasi tehokas ennakkosuunnittelu varmistaa onnistuneen elämyksen niin esiintyjille kuin yleisöllekin. Huipputekniikan tunteva henkilökuntamme takaa kokonaisuudessaan kokemuksen, joka muistetaan pitkään. Turvallisuus on avaintekijä sekä keikoilla että muiden asennusten yhteydessä.

Riemurinne tunnetaan korkeasta laadusta ja hyvästä palvelusta. Ammattilaisten kanssa on helppo toimia niin varaustilanteessa kuin itse tilaisuudenkin aikana. Järjestäjä saa keskittyä nauttimaan tapahtuman kulusta luottavaisin mielin ja tilaajan toiveet toteutetaan kuin hyvä haltija konsanaan.

TILAISUUDEN JÄRJESTÄJÄN KYSYMYSPATTERI

–        Tilaisuuden luonne
Häät? Sukujuhlat? Firman pikkujoulut? TYKY-päivä? Konsertti? Urheilukilpailut? Yleisötapahtuma? Ylivoimaisesti parhaat bileet?

–        Tapahtumapaikka
Tarpeeksi sisätilaa? Teltta sateen sattuessa? Riittävästi vessoja? Aidattu alue? Parkkipaikat? Koristeet? Roskikset? Vartiointi?

–        Vieraat
Lähetätkö kutsut? Myytkö lippuja? Mites markkinointi? Tarvitaanko ilmoittautumisaikaa? Varaudutaanko myös majoitukseen? Bussikuljetus?

–        Tarjoilut
Myytkö jotain? Tarvitaanko lupia? Onko häävierailla ruoka-allergioita? Muista riittävästi nestettä hellesäällä! Paljonko soppaa per soittaja?

–        Esiintyjät
Livebändi? Tanssiorkesteri? DJ? Laulusolisti ja pianisti? Puhuja? Juontaja? Taikuri? Tulennielijä? Tankotanssija? Ohjelmatoimisto?

–        Tekniikka (jätä tämä Riemurinteen hoidettavaksi!)

–        Tallennus / Muistikuvat / Kuvaaja
Hääkuvat studiossa? Juhlien valokuvaus? Keikkatallenteet?

–        Ohjelma
Seminaari? Tanssit? Rusettiluistelut? Rento aikataulu? Taustamusiikkia?

Ota yhteyttä!