;

Äänentoistopalvelut

Riemurinne on äänentoisto- ja valokaluston vuokrausyritys, joka palvelee tapahtumajärjestäjiä sekä yhtyekokoonpanoja tarjoamalla käyttöön tarvittavan esitystekniikan erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Vuokraamme äänentoistoa ja PA-laitteita sekä tilaisuuksien järjestäjille että suoraan artisteille paikkakunnasta riippumatta. Hyvä äänentoisto takaa tapahtumasi onnistumisen! Äänentoiston ohella teemme myös  livetallennuksia.

“Riemurinteellä on paras PA!”

Kaikki käyttämämme PA-laitteet ylittävät alan ammattilaisten vaatimukset. Olipa kyseessä sitten puhemikki, suurorkesterin live-taltiointi, äänentoisto Helsingissä tai muualla Suomessa, hoituu kaikki takuuvarmasti PA-laitteillamme. Lue lisää valikoimastamme kalusto-alasivulta. Riemurinteen kautta järjestyvät luonnollisesti myös ammattitaitoiset ääniteknikot ja miksaajat takaamaan parhaan lopputuloksen äänentoistolle tilaisuudessasi. Saat hoidettua kokonaisvaltaisen esitystekniikan suoraan yhdellä soitolla!

Tarvitsetko tiloihisi kiinteät äänentoistolaitteet? Riemurinne asentaa ja säätää laitteet kohdilleen, jotta sinä saisit keskittyä nauttimaan huippusoundeista jatkuvasti!

Saako olla vielä muuta?

Kaikki, mitä tarvitset, löytyy Riemurinteeltä! Ammattilaisten tekniset vaatimukset ylittävä laitteistomme uudistuu tekniikan kehittymisen myötä jatkuvasti. Paras PA ja keikkavalot ovat esiintyjän sekä yleisön toive joka tilaisuuteen – ja Riemurinne nämä toiveet myös täyttää. Tiesithän, että kauttamme saat myös ääniteknikot ja valoteknikot tapahtumaasi!

Muuta kalustoa löytyy mm. plasmanäyttöjä, lava- ja trussirakennelmia sekä kaapelisiltoja, jotta tekninen viimeistely tuo viime silauksen ja pisteen iin päälle tapahtumallesi.

Moni artisti tuntee jo Peban, Mursun sekä Karin ja luottaa keikkamatkoillaan näihin Riemurinteen kelpo kulkuneuvoihin! Kunnolla tavaratilaa ja lastausramppi  – eihän sitä artisti muuta tarvitse! Vuokratessasi ääni- ja/tai valoteknikon, on kuskikin hoidossa! 😀