;

Valaistus

Riemurinne on äänentoisto- ja valokaluston vuokrausyritys, joka palvelee tapahtumajärjestäjiä sekä yhtyekokoonpanoja. Tarvittava esitystekniikka vuokrataan käyttöönne erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin Pirkanmaalle tai pääkaupunkiseudulle, paikkakunnasta riippumatta. Olemme hoitaneet äänentoistoa ja valaistusta mm. Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Porissa, Lahdessa ja Jyväskylässä.

“Paras valaistus tekee tapahtumastasi tilaisuuden!”

Vuokraamme valotekniikkaa tapahtumanjärjestäjille, esiintymispaikoille sekä suoraan artisteille. Hyvä esiintyjä ansaitsee huippuvalaistuksen; kunnon keikoilla säihkyy ja säkenöi. Lue lisää valaistuslaitteiden valikoimastamme kalusto-alasivulta. Tunnelma saadaan aikaan ammattilaisen valosuunnittelulla, Riemurinteen kautta löytyvät keikkavalojen lisäksi myös valoteknikot avuksesi.

Tarvitsetko tiloihisi kiinteät valaistuslaitteet? Riemurinne asentaa ja säätää laitteet kohdilleen, jotta sinä saisit keskittyä nauttimaan valoista, väreistä ja huippuefekteistä jatkuvasti!

Saako olla vielä muuta?

Kaikki, mitä tarvitset, löytyy Riemurinteeltä! Ammattilaisten tekniset vaatimukset ylittävä laitteistomme uudistuu tekniikan kehittymisen myötä jatkuvasti. Paras PA ja keikkavalot ovat esiintyjän sekä yleisön toive joka tilaisuuteen – ja Riemurinne nämä toiveet myös täyttää. Tiesithän, että kauttamme saat myös ääniteknikon ja valoteknikon tapahtumaasi!

Muuta kalustoa löytyy mm. plasmanäyttöjä, lava- ja trussirakennelmia sekä kaapelisiltoja, jotta tekninen viimeistely tuo viime silauksen ja pisteen iin päälle tapahtumallesi.